За нас

Omnia

OMNIA е млада и динамична правна кантора, събрала експерти от различни области на правото с богата практика във Франция, Германия, Русия и Англия. Ние приемаме предизвикателства с огромен диапазон, от процесуално представителство, правни консултации, становища и правни анализи до участия в безвъзмездни инициативи, целящи да подобрят средата за живот и труд в страната ни.

OMNIA има изградена мрежа от специалисти и партньори, от които черпи експертиза за да предложи компетентни решения във всяка ситуация. Ние предлагаме на нашите български и международни клиенти най-добрите практики в областта на правото. Съпътстваме Ви във всички стъпки по решение на казусите, като превръщаме лоялността и компетентното отношение в етичен закон на всекидневната ни работа.

Ние в OMNIA считаме себе си за постоянен генератор на идеи, винаги авангардни и добри ученици на най-добрите правни модели в света, но и практици при адаптирането им към нашата правна и социална среда.

ЕКИПЪТ

Милан Зарев е възпитаник на Юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски”. Основател и управляващ партньор в OMNIA. Има богат опит в областта на търговското, медийното и авторското право. Участник в множество международни правни проекти и инициативи във Франция и Германия. Ангажиран в редица инициативи за развитието на гражданското общество и подкрепа на младите хора в Бългaрия. Участвал в множество вътрешни и международни състезания по дебати, както и води цикъл от уроци по дебати в гимназии в 13 града в България.
Екатерина Жилова е завършила юридическия факултет в Софийския университет "Свети Климент Охридски". Специализира в областта на търговското право, интелектуалната собственост, обществените поръчки и облигационното право.

Услуги